opc_loader

Het retourproces

Wij hanteren de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons kunt retourneren, mits uw retourzending aan onderstaande voorwaarden voldoet.

Voorwaarden retourneren

  • Het artikel dient in originele staat en in de originele, onbeschadigde verpakking retour te worden gestuurd waarbij alle eventuele verzegelingen nog intact zijn
  • Het artikel is niet gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met een gravure

Voldoet uw retourzending aan bovenstaande voorwaarden, dan verzoeken wij u vriendelijk ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en mee te sturen met uw retourzending.

U kunt uw retourzending opsturen naar onderstaand retouradres.

DevelopTrend - Graveersite

T.a.v. Afdeling Retouren & Garanties

Postbus 4761

4803 ET Breda

Nederland

Let op! Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. DevelopTrend is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van retour gestuurde zendingen of producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Eventuele kosten voor het terugsturen van uw retourzending komen voor de rekening van de koper.

Nadat wij uw retourzending in ontvangst hebben mogen nemen, wordt de inhoud gecontroleerd door een specialist. Als de retourzending gecontroleerd is en door onze specialist geaccepteerd wordt, dan wordt uw retourzending overgedragen aan onze klantenservice. Als u uw bestelling vooruit heeft betaald, dan wordt het door ons verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort. Heeft u uw order niet vooruitbetaald, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen.