opc_loader

Over ons

Graveersite.nl is een specialistische webwinkel volledig gericht op de verkoop van kwaliteitsproducten van de beste en meest betrouwbare merken zoals Leatherman, Zippo, Olight, Zilverstad, Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Dom Pérignon, Krug, Ruinart, Boska, Victorinox, Opinel en vele anderen. Graveersite.nl maakt onderdeel uit van DevelopTrend en is een onafhankelijke retailer van bovengenoemde merken en verkoopt enkel originele producten.

Onze kracht zit hem niet alleen in onze klantenservice, maar voornamelijk in het omtoveren van een standaard kwaliteitsproduct naar een gepersonaliseerd, waardevol item wat van het artikel een uniek product maakt en daardoor uitermate geschikt is om cadeau te geven of gebruikt te worden als relatiegeschenk. Zo kunnen wij artikelen bijvoorbeeld voorzien van een tekst, datum, naam, initialen, telefoonnummer, logo en in sommige gevallen zelfs met een afbeelding! Deze personalisatie wordt uitgevoerd door uiterst nauwkeurige, professionele graveermachines die het door u bestelde artikel niet aantasten.

Doordat wij voorraadhoudend zijn, kunnen wij vrijwel iedere bestelling binnen 1-5 werkdagen verwerken!

Heeft u interesse om meerdere artikelen tegelijk af te nemen en te laten voorzien van eenzelfde gravure of personalisatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Voor een vlotte afhandeling van uw aanvraag, verzoeken wij u vriendelijk dit zoveel mogelijk per email te doen. Onze medewerkers streven er naar om uw email binnen één werkdag te beantwoorden.

Wij wensen u veel winkelplezier toe!