opc_loader

Levertijden

Doordat wij vrijwel alle producten direct uit voorraad leveren, heeft u uw bestelling veelal de volgende werkdag al in huis!

Per artikel staat een levertijd aangegeven, bijvoorbeeld voor 12.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Staat dit niet vermeld, dan wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen gepersonaliseerd verzonden. Is een artikel niet op voorraad of tijdig leverbaar, dan wordt u hierover via het ordersysteem op de hoogte gebracht. In dit geval zijn wij afhankelijk van de levertijd van fabrikanten en toeleveranciers.

 

Zodra wij uw bestelling hebben overgedragen aan een van onze koeriers, ontvangt u van deze statusupdate automatisch per email bericht. Om deze email in goede staat te ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om het emailadres info@graveersite.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde/veilige afzenders of uw proxy-instellingen te controleren. Tot die tijd is het mogelijk dat deze automatisch gegenereerde email bij uw ongewenste berichten in uw inbox worden geplaatst.

 

Houdt er rekening mee dat rondom vakantie- en feestdagen de bezorgtijden anders kunnen zijn.