opc_loader

Veilig achteraf betalen met AfterPay

Met AfterPay kunt u na ontvangst van uw bestelling veilig achteraf betalen met een betalingstermijn van 14 dagen.

 

Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via AfterPay?

De betaalprovider AfterPay voert voor Graveersite.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekend dat u een digitale acceptgiro per email van AfterPay ontvangt om uw bestelling te betalen. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u uw bestelling betalen via DigiAccept of iDEAL.

 

Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in?

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscheck uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven staat in de AfterPay Privacy Statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode voldoen. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, of een eventuele weigering, neem dan contact op met AfterPay

 

Kan ik met een digitale acceptgiro betalen als ik mijn bestelling afhaal op de afhaallocatie van Graveersite.nl?

Ja, dat kan. De betalingstermijn gaat in op het moment dat u uw bestelling op onze website heeft geplaatst. 

 

Wat zijn de transactiekosten?

Graveersite.nl vraagt geen extra bijdrage voor deze betaalmethode. Veilig achteraf betalen op Graveersite.nl is dus gratis!

 

Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?

Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt u per email een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u de digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat die u ontvangt van AfterPay, niet van Graveersite.nl. Belangrijk is ook dat u uw betaling niet naar Graveersite.nl overmaakt maar direct naar AfterPay omdat AfterPay de betalingsafhandeling van onze digitale acceptgirobestellingen voor ons afhandelt.

 

Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces?

Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

 

Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?

AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Kijk voor actuele informatie op de website van AfterPay.

 

Hoe werkt de retourprocedure bij digitale acceptgirobetalingen?

Wanneer u een bestelling, betaald met de digitale acceptgiro retour wilt sturen of wilt retourneren op onze afhaallocatie, dient u uw pakbon mee te nemen of mee te sturen. Onze collega's op onze afhaallocatie helpen u vervolgens graag verder en geven u een retourformulier mee dat dient als afgiftebewijs van uw bestelling. Op onze afhaallocatie kan de betaling op uw bestelling niet geannuleerd worden, waardoor bij een ruiling een eventuele betalingsverplichting aan AfterPay blijft bestaan. Stuurt u uw bestelling aan ons retour, dan zorgen wij ervoor dat de betaling van een onbetaalde order wordt geannuleerd of het betaalde bedrag teruggestort wordt op uw rekening binnen 16 dagen na het verwerken van uw retourzending.

 

Waar kan ik terecht met vragen over mijn betaling?

Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalmethode, kunt u altijd direct contact opnemen met AfterPay.

 

Wat is DigiAccept?

DigiAccept is een digitale factuur welke u per email ontvangt waarmee u met slechts enkele muisklikken uw bestelling kunt betalen via internetbankieren. Via de betaallink in de DigiAccept komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De DigiAccept geeft altijd de actuele betaalstatus aan.

 

Is betalen met DigiAccept veilig?

Ja, betalen met DigiAccept werkt via internetbankieren volgens de gebruikelijke wachtwoordautorisaties van uw eigen bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, correct zijn.

 

Kan ik vanaf elke locatie betalen met DigiAccept?

Als u beschikt over webmail, kunt u betalen vanaf ieder device met een internetverbinding.

 

Kan ik de DigiAccept ook door iemand anders laten betalen?

Ja, dat is mogelijk. U kunt de DigiAccept zelfs doorsturen naar het emailadres van degene die betaald. U kunt beiden de betaalstatus volgen. Dubbel betalen is hiermee uitgesloten.

 

Wat kost betalen met DigiAccept?

Betalen met DigiAccept is voor u gratis. De kosten hiervan nemen wij vanuit klantvriendelijk oogpunt voor onze rekening.