opc_loader

Bestelling volgen

Heeft u gekozen voor verzending met traceercode, dan ontvangt u automatisch per email de traceergegevens van uw bestelling nadat wij uw bestelling hebben overgedragen aan de koeriers van PostNL of DHL. Met deze traceergegevens kunt u online het verzendtraject van uw bestelling volgen via de website van PostNL of DHL. Om deze automatisch gegenereerde email goed te kunnen ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om het emailadres info@graveersite.nl als veilig te markeren.

 

Niet ieder pakketje is direct traceerbaar. Mocht dit het geval zijn, verzoeken wij u vriendelijk om de toegestuurde traceergegevens op een later tijdstip nogmaals te raadplegen.

 

Past uw bestelling door de brievenbus? Dan wordt uw bestelling als brievenbuspakketje met PostNL of DHL verzonden. Het voordeel hiervan is dat u niet thuis hoeft te zijn ten tijde van bezorging. PostNL en DHL bezorgen brievenbuspakketjes op dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. 

PostNL en DHL bezorgen in 99% van de gevallen hun pakketjes de volgende werkdag, van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur zowel in Nederland als in België. Houdt er rekening mee dat de levertijden rondom vakantie- en feestdagen anders kunnen zijn.