opc_loader

Opinel Kinderzakmes No 7 RVS

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
14,95

Graveren

Logo Graveren

Positie gravure

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Opinel Kinderzakmes No 7 RVS

Wanneer u op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau, een gepersonaliseerd relatiegeschenk of een manier om uw Zakmes uniek te maken, kunt u ervoor kiezen om uw Zakmes door ons te laten graveren / personaliseren door middel van een lasergravure / diamantgravure. Zo kunt u uw Zakmes personaliseren met een naam, initialen, een tekst, datum of zelfs een logo! Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie bepalen. Kan het artikel op verschillende posities gegraveerd worden, dan kunt u uw voorkeur selecteren onder artikeloptie "Positie gravure" op deze pagina.

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. De keuze van het gewenste lettertype kunt u eenvoudig selecteren op deze pagina onder artikeloptie "Graveren". Wilt u graag (ook) een logo op het artikel gegraveerd hebben? Kies dan voor de optie "Ja, logo graveren" of "Ja, tekst en logo graveren" onder artikeloptie "Graveren". De gewenste graveertekst en/of het logo kunt u eenvoudig in de vervolgstappen van het bestelproces invoeren nadat u het artikel in het winkelwagentje heeft geplaatst.

graveer-lettertypes-graveersite

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van de gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in de vervolgstappen van het bestelproces aangeven. Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding duidelijk genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde documenten, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Bij de aanschaf en de personalisatie van dit artikel behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard wel te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items