opc_loader

Swiza Zwitsers Zakmes D00 Rood

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
27,95 25,95

Graveren

Positie gravure

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Swiza Zwitsers Zakmes D00 Rood

Met dit Zwitserse Zakmes van het kwaliteitsmerk Swiza heeft u in totaal 4 verschillende tools tot uw beschikking. Zo is de Swiza D00 uitgerust met een glad drop point lemmet, een priem met draadoog en een pincet. Het vergrendelbare 7,5cm lange lemmet van de Swiza D00 is gemaakt van 440 roestvrij staal en kan zowel linkshandig als rechtshandig geopend worden. De handgreep van dit Swiza Zakmes is ergonomisch gevormd en van silicone gemaakt voor een comfortabele en stevige grip. Het Zakmes weegt 62 gram en heeft een gesloten lengte van 9,6cm. Dit Zwitserse Zakmes wordt geleverd inclusief handleiding en levenslange garantie op materiaal en fabricagefouten. Dit Zwitserse Zakmes kan indien gewenst gepersonaliseerd / gegraveerd worden met een tekst en/of logo naar keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld dit Zakmes met een naam, initialen, telefoonnummer, boodschap, quote, wens of een logo laten graveren / personaliseren. De graveertekst en eventuele bijzondere instructies kunt u in de vervolgstappen van het bestelproces ingeven.

Graveren / Personaliseren

Wilt u graag bovenstaand artikel laten personaliseren? Dat kan! Wij kunnen bovenstaand artikel per stuk of in een grote oplage voor u personaliseren door middel van een lasergravure of diamantgravure. Zo kunt u bijvoorbeeld een naam laten graveren, maar ook een datum, telefoonnummer, initialen, een tekst, een quote of zelfs een logo / afbeelding! Per artikel staan alle beschikbare graveeropties voor dit betreffende artikel als artikeloptie weergegeven. In de vervolgstappen van het bestelproces, nadat u het artikel in het winkelwagentje heeft geplaatst en verder het bestelproces in gaat, kunt u de graveertekst opgeven en / of een afbeelding / logo uploaden. Houdt er rekening mee dat het maximaal aantal te graveren karakters dat voor het tekstveld vermeld staat, inclusief spaties, symbolen of andere tekens is.

Onze graveerspecialist zal aan de hand van de door u opgegeven artikelopties en eventuele bijzondere wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie, uitlijning en grootte op het artikel bepalen.

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen (uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes). Deze optie kunt u eenvoudig op deze pagina selecteren en het gewenste lettertype opgeven in de vervolgstappen van het bestelproces.

Onze standaard lettertypes:

graveer lettertypes graveersite

https://www.graveersite.nl/images/standaard-graveer-lettertypes-graveersite.jpg

Kosten

In de meeste gevallen kunt u onze artikelen GRATIS laten personaliseren in een van onze 5 standaard lettertypes met een naam, initialen, datum of tekst naar keuze. Wilt u het artikel graag in een eigen gekozen lettertype gegraveerd hebben, dan rekenen wij hier een meerprijs van € 5,95 voor (met uitzondering van betaalde lettertypes). De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95 en het graveren van beide kanten bedraagt € 4,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op het artikel, dan wordt er een meerprijs van €9,95 in rekening gebracht.

Aandachtspunten

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in de vervolgstappen van het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u een van onze kwaliteitsproducten laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard wel te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Laatst bekeken items