opc_loader

Zippo met Foto Bedrukt Mat Rood

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

☆ Uitverkocht! Dit model is tijdelijk niet leverbaar ☆

59,95 49,95
Bedrukken
Kleur
Accessoires
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Zippo Aansteker met Foto Rood

Personaliseren / Bedrukken

Wilt u graag bovenstaand artikel laten personaliseren? Dat kan! Wij kunnen dit artikel per stuk of in een grote oplage voor u personaliseren / bedrukken met een foto / afbeelding naar keuze! Zo kunt u bijvoorbeeld een full color foto / afbeelding op dit artikel laten printen van uw partner, uw kind, uw huisdier, uw favoriete sportclub, voertuig, vakantiebestemming of een bedrijfslogo! Per artikel staan op deze pagina de beschikbare personaliseeropties als artikeloptie weergegeven. In de vervolgstappen van het bestelproces, nadat u het artikel in het winkelwagentje heeft geplaatst en verder het bestelproces doorgaat, kunt u de eventuele graveertekst opgeven en / of een foto / afbeelding / logo uploaden. De maximale lengte van de graveertekst staat voor het tekstveld aangegeven. Houdt er rekening mee dat het maximaal aantal te graveren karakters inclusief spaties, symbolen of andere tekens is.

Onze graveerspecialist zal aan de hand van de door u opgegeven artikelopties en eventuele bijzondere wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie, uitlijning en grootte op het artikel bepalen.

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen (uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes). Deze optie kunt u eenvoudig op deze pagina selecteren en het gewenste lettertype opgeven in de vervolgstappen van het bestelproces.

Onze standaard lettertypes:

graveer lettertypes graveersite

https://www.graveersite.nl/images/standaard-graveer-lettertypes-graveersite.jpg

Kosten

In de meeste gevallen kunt u onze artikelen GRATIS laten personaliseren in een van onze 5 standaard lettertypes met een naam, initialen, datum of tekst naar keuze. Wilt u het artikel graag in een eigen gekozen lettertype gegraveerd hebben, dan rekenen wij hier een meerprijs van € 5,95 voor (met uitzondering van betaalde lettertypes). De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op het artikel, dan wordt er een meerprijs van €9,95 in rekening gebracht. Daarnaast kunnen sommige artikelen ook aan de achterzijde gepersonaliseerd worden. De eventuele meerprijs staat vermeld achter de artikeloptie.

Aandachtspunten

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in de vervolgstappen van het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u een van onze kwaliteitsproducten laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt hierdoor wel te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items