opc_loader

SOG PowerDuo Black

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is niet meer leverbaar.

106,95 98,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

SOG PowerDuo Black

De SOG PowerDuo Black is noch een Multitool, noch een Zakmes maar een combinatie van beide. De SOG PowerDuo Black is een Multitool Zakmes van broekzakformaat en beschikt in totaal over 11 verschillende functies, waaronder een punttang, klemtang, (hard)draadkniptang, diverse schroevendraaiers, een tandenstoker, een pincet en een glad 9Cr18 Clip Point mes dat vergrendelbaar is. Daarnaast is de SOG PowerDuo Black uitgerust met de SOG's Compound Leverage technologie waarmee u tot maar liefst 2x zoveel kracht kunt zetten op de tang met dezelfde inspanning. De SOG PowerDuo Black is in tegenstelling tot de SOG PowerDuo uitgerust met een zwarte coating, handig wanneer u in vijandig gebied zit en uw Multitool uw locatie prijs kan geven door weerspiegeling. De SOG PowerDuo Black wordt geleverd inclusief handige opbergcase en levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Punttang
 • Klemtang
 • (Hard)draadkniptang
 • 9Cr18 Clip Point glad lemmet
 • Blikopener
 • Flesopener
 • Kleine schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Tandenstoker
 • Pincet

Specificaties:

Merk: SOG

Model: PowerDuo Black

Aantal tools: 11

Totale lengte gesloten: 10,8cm

Totale lengte geopend: 18,2cm

Totale lengte lemmet: 7,4cm

Staalsoort: 9Cr18

Vergrendeling: Backlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: 58-60

Gewicht: 178 gram

Kleur: Zwart

Materiaal handgreep: 420 Roestvrij staal en Polycarbonaat

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Garantie op materiaal- en fabricagefouten: Levenslang

Extra informatie

SOG PowerDuo Black Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een gepersonaliseerd en persoonlijk geschenk voor een van uw dierbaren of een van uw zakelijke relaties, dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure met een naam, tekst, datum of zelfs een logo! Voor de positie van de gravure heeft u in de meeste gevallen de keuze uit twee verschillende posities, namelijk op het lemmet (het mes) of op de handgreep van de Multitool. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikelen en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Multitool Graveren Graveerposities

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
79,95
Laatst bekeken items
106,95 98,95