opc_loader

SOG PowerAssist S66

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.

145,95 139,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

SOG PowerAssist S66

De SOG PowerAssist S66 is een Full Size, Heavy Duty Multitool met 16 verschillende functies. Zo is de SOG PowerAssist S66 onder andere uitgerust met een punttang, een (hard)draadkniptang, een draadstripper, diverse schroevendraaiers, een snijhaak, een vijl en zowel een glad als een gekarteld 420 Stainless Steel lemmet. Beide messen zijn niet alleen moeiteloos te openen dankzij de gepatenteerde SOG Assisted technologie maar ook vergrendelbaar zowel wanneer de messen geopend zijn als wanneer de messen gesloten zijn! Daarnaast is de SOG PowerAssist S66 uitgerust met de SOG Compound Leverage technologie waarmee u dankzij een handig tandwielsysteem tot wel twee keer zoveel kracht met de tang kunt zetten. Verder zijn alle tools van de SOG PowerAssist S66 vergrendelbaar en eenvoudig te openen. De SOG PowerAssist S66 wordt geleverd inclusief handige opbergcase en levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Tang
 • Punttang
 • Klemtang
 • Draadknipper
 • Draadstripper
 • 420 Stainless Steel glad lemmet
 • 420 Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Liniaal
 • Blikopener
 • Flesopener
 • Snijhaak
 • Kleine schroevendraaier
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Grote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Vijl

Specificaties:

Merk: SOG

Model: PowerAssist S66

Aantal tools: 16

Totale lengte gesloten: 12cm

Totale lengte geopend: 19,3cm

Totale lengte lemmet: 7,3cm

Staalsoort: 420 Roestvrij staal

Vergrendeling: Springlock

Van buitenaf benaderbaar mes: Nee

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 51-53

Gewicht: 268 gram

Kleur: Zilver

Materiaal handgreep: 420 Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Garantie op materiaal- en fabricagefouten: Levenslang

Extra informatie

SOG PowerAssist S66 Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een gepersonaliseerd en persoonlijk geschenk voor een van uw dierbaren of een van uw zakelijke relaties, dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure met een naam, tekst, datum of zelfs een logo! Voor de positie van de gravure heeft u in de meeste gevallen de keuze uit twee verschillende posities, namelijk op het lemmet (het mes) of op de handgreep van de Multitool. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikelen en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Multitool Graveren Graveerposities

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
79,95
Laatst bekeken items
145,95 139,95