opc_loader

SOG Pocket PowerPlier S44

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is niet meer leverbaar.

87,95 82,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

SOG Pocket PowerPlier S44

De SOG Pocket PowerPlier S44 is een compacte, lichtgewicht Multitool van broekzakformaat en is uitgerust met 11 verschillende functies. Zo is de SOG Pocket PowerPlier S44 uitgerust met onder andere een punttang, een klemtang, een (hard)draadkniptang, een priem, diverse schroevendraaiers en een half glad, half gekarteld 420 Stainless Steel lemmet. Daarnaast is de SOG Power PocketPlier S44 uitgerust met de SOG Compound Leverage technologie waarmee u dankzij een vernuftig tandwielsysteem tot maar liefst 2x zoveel kracht kunt zetten op de tang zonder extra inspanning. Een extra bijkomend voordeel van deze technologie is dat u met een simpele polsbeweging de tang moeiteloos en eenhandig kunt openvouwen. De SOG Pocket PowerPlier S44 wordt standaard geleverd inclusief handige opbergcase en levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Punttang
 • Klemtang
 • Harddraadknipper
 • 420 Stainless Steel half glad, half gekarteld lemmet
 • Blikopener
 • Flessenopener
 • Priem
 • Middelgrote schroevendraaier
 • Grote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Vijl

Specificaties:

Merk: SOG

Model: Pocket PowerPlier S44

Aantal tools: 11

Totale lengte gesloten: 10,1cm

Totale lengte geopend: 15,2cm

Totale lengte lemmet: 5,1cm

Staalsoort: 420 Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Nee

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 51-53

Gewicht: 156 gram

Kleur: Zilver

Materiaal handgreep: 420 Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Garantie op materiaal- en fabricagefouten: Levenslang

Extra informatie

SOG Pocket PowerPlier S44 Graveren

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor uw vriend, man, vader, avontuurlijke vrouw, vriendin, moeder of voor een van uw zakelijke relaties? Dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Multitool personaliseren met een naam, datum, tekst of zelfs een logo! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Staat een van deze graveerposities niet bij het artikel aangegeven, dan betekend dit dat er onvoldoende ruimte op de handgreep of het lemmet is, of omdat het materiaal niet geschikt is om gepersonaliseerd te worden. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep van uw Multitool bepalen.

graveerposities multitoolgraveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van een persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
79,95
Laatst bekeken items
87,95 82,95