opc_loader

SOG Paratool S31N

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is niet meer leverbaar.

114,95 109,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

SOG Paratool S31N

De Sog Paratool S31N is een compacte Multitool van broekzakformaat en is uitgerust met 12 verschillende tools. Zo is de SOG Paratool S31N onder andere uitgerust met diverse schroevendraaiers, een vijl, een priem, een (hard)draadkniptang en zowel een glad als een gekarteld 420 Stainless Steel lemmet. Wat de SOG Paratool S31N voornamelijk zo bijzonder maakt, is zijn flexibele punttang waarmee u zelfs onder een hoek bij moeilijk te bereiken plekken draden door kunt knippen of dingen vast kunt pakken! De SOG Paratool S31N wordt geleverd inclusief handige opbergcase en levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Flexibele punttang
 • Griptang
 • (hard)draadkniptang
 • 420 Stainless Steel glad lemmet
 • 420 Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Blikopener
 • Flesopener
 • Priem
 • Kleine schroevendraaier
 • Grote schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Vijl

Specificaties:

Merk: SOG

Model: Paratool S31N

Aantal tools: 12

Totale lengte gesloten: 10,9cm

Totale lengte geopend: 17,4cm

Totale lengte lemmet: 6,5cm

Staalsoort: 420 Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Nee

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 51-53

Gewicht: 176 gram

Kleur: Zilver

Materiaal handgreep: 420 Roestvrij staal

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Garantie op materiaal- en fabricagefouten: Levenslang

Extra informatie

SOG Paratool S31N Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een gepersonaliseerd en persoonlijk geschenk voor een van uw dierbaren of een van uw zakelijke relaties, dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure met een naam, tekst, datum of zelfs een logo! Voor de positie van de gravure heeft u in de meeste gevallen de keuze uit twee verschillende posities, namelijk op het lemmet (het mes) of op de handgreep van de Multitool. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikelen en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Multitool Graveren Graveerposities

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Best verkochte artikelen
79,95
Laatst bekeken items
114,95 109,95