opc_loader

Gerber Splice Pocket Tool Black

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
29,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Gerber Splice Pocket Tool Black

De Gerber Splice Pocket Tool Black is een Multitool Sleutelhanger en kan eenvoudig aan uw sleutelbos bevestigd worden dankzij de meegeleverde sleutelbosring. De lichtgewicht Gerber Splice Pocket Tool Black is uitgerust met 8 verschillende functies waaronder een Fiskars schaar, diverse schroevendraaiers, een vijl en zowel een glad als een gekarteld Stainless Steel mes. Alle functies van de Gerber Splice Pocket Tool Black zijn eenvoudig te openen en van buitenaf benaderbaar. De Gerber Splice Pocket Tool Black wordt geleverd met levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

  • (Fiskars) Schaar
  • Kruiskopschroevendraaier
  • Kleine platte schroevendraaier
  • Platte schroevendraaier
  • Stainless Steel glad lemmet
  • Stainless Steel gekarteld lemmet
  • Flessenopener
  • Vijl

Specificaties:

Merk: Gerber

Model: Splice Pocket Tool Black

Aantal tools: 8

Totale lengte gesloten: 6,1cm

Totale lengte geopend: 10,1cm

Totale lengte lemmet: 3,8cm

Staalsoort: Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: -

Gewicht: 70 gram

Kleur: Zwart, zilver

Materiaal handgreep: Aluminium

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: Levenslang

Extra informatie

Gerber Splice Pocket Tool Black Graveren

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor uw vriend, man, vader, avontuurlijke vrouw, vriendin, moeder of voor een van uw zakelijke relaties? Dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Multitool personaliseren met een naam, datum, tekst of zelfs een logo! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Staat een van deze graveerposities niet bij het artikel aangegeven, dan betekend dit dat er onvoldoende ruimte op de handgreep of het lemmet is, of omdat het materiaal niet geschikt is om gepersonaliseerd te worden. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep van uw Multitool bepalen.

graveerposities multitoolgraveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van een persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items