opc_loader

Gerber MP1

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.
 

195,95 189,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Gerber MP1

De Gerber MP1 is een professionele, lichtgewicht, Heavy Duty, Full Size Multitool die beschikt over 12 essentiële tools waaronder een multifunctionele, geveerde tang, 3 verschillende messen waaronder een groot glad 420HC Stainless Steel lemmet, een klein glad 420HC Stainless Steel lemmet en een gekarteld 420HC Stainless Steel lemmet, diverse openers, diverse schroevendraaiers en een magnetische bit houder.  Alle functies van de Gerber MP1 zijn van buitenaf benaderbaar, eenvoudig te openen en vergrendelbaar. De handgreep van de Gerber MP1 is gemaakt van hoogwaardig G10 composiet en zorgt voor voldoende grip in alle weersomstandigheden. De Gerber MP1 wordt geleverd inclusief kruiskop bit, een handige opbergcase en levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Geveerde punttang
 • Geveerde tang
 • Geveerde draadkniptang
 • Flessenopener
 • Verfblikopener
 • 420HC Stainless Steel glad lemmet
 • 420HC Stainless Steel klein glad lemmet
 • 420HC Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Grote platte schroevendraaier
 • Kleine platte schroevendraaier
 • Magnetische bit houder met meegeleverde kruiskop bit

Specificaties:

Merk: Gerber

Model: MP1

Aantal tools: 12

Totale lengte gesloten: 11,1cm

Totale lengte geopend: 17,6cm

Totale lengte lemmet: 6cm

Staalsoort: 420HC Roestvrij staal

Vergrendeling: Wedge Lock

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Ja

Hardheid: -

Gewicht: 227 gram

Kleur: Zilver, zwart

Materiaal handgreep: G10 composiet

Meegeleverde accessoires: Kruiskop bit, opbergcase

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Gerber MP1 Graveren

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor uw vriend, man, vader, avontuurlijke vrouw, vriendin, moeder of voor een van uw zakelijke relaties? Dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Multitool personaliseren met een naam, datum, tekst of zelfs een logo! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Staat een van deze graveerposities niet bij het artikel aangegeven, dan betekend dit dat er onvoldoende ruimte op de handgreep of het lemmet is, of omdat het materiaal niet geschikt is om gepersonaliseerd te worden. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep van uw Multitool bepalen.

graveerposities multitoolgraveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van een persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
195,95 189,95