opc_loader

Gerber Flik Multi-Plier

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is helaas niet meer leverbaar.
 

89,95
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Gerber Flik Multi-Plier

De Gerber Flik Multi-Plier is een Full Size, Heavy Duty Multitool dat is uitgerust met 13 verschillende, essentiële functies. Zo is de Gerber Flik Multi-Plier onder andere uitgerust met een multifunctionele punttang, een draadknipper en -stripper, een zaag, diverse schroevendraaiers en zowel een gekarteld als een glad mes. Alle functies van de Gerber Flik Multi-Plier zijn van buitenaf benaderbaar, eenvoudig te openen en vergrendelbaar en de tang is zelfs eenhandig te openen. De Gerber Flik Multi-Plier wordt geleverd inclusief handige opbergcase en 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Punttang
 • Draadknipper
 • Draadstripper
 • Stainless Steel glad lemmet
 • Stainless Steel gekarteld lemmet
 • Zaag
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Kleine platte schroevendraaier
 • Middelgrote platte schroevendraaier
 • Koordoog
 • Flessenopener
 • Blikopener
 • Schaar

Specificaties:

Merk: Gerber

Model: Flik Multi-Plier

Aantal tools: 13

Totale lengte gesloten: 11,2cm

Totale lengte geopend: 14,7cm

Totale lengte lemmet: 6cm

Staalsoort: Roestvrij staal

Vergrendeling: Saf.T.Plus

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: -

Gewicht: 248 gram

Kleur: Zilver

Materiaal handgreep: Stainless Steel

Meegeleverde accessoires: Opbergcase

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Gerber Flik Multi-Plier Graveren

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor uw vriend, man, vader, avontuurlijke vrouw, vriendin, moeder of voor een van uw zakelijke relaties? Dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Multitool personaliseren met een naam, datum, tekst of zelfs een logo! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Staat een van deze graveerposities niet bij het artikel aangegeven, dan betekend dit dat er onvoldoende ruimte op de handgreep of het lemmet is, of omdat het materiaal niet geschikt is om gepersonaliseerd te worden. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep van uw Multitool bepalen.

graveerposities multitoolgraveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van een persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items