opc_loader

Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Uitverkocht! Dit model is niet meer leverbaar.

49,95 44,95

Graveren

Positie gravure

Inpakken als cadeau

Beschrijving

Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool

De Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool is een compacte, veelzijdige Multitool van broekzakformaat. De Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool is ontwikkeld door Camillus in samenwerking met de survivalexpert Les Stroud. De Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool beschikt over 16 verschillende tools waaronder een tang, een draadkniptang, een geveerde schaar, diverse vijlen, diverse schroevendraaiers en een 440 Stainless Steel glad lemmet. Naast deze tools beschikt de Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool ook over tools waarmee u eenvoudig de haak uit de bek kunt verwijderen van de vis die u zojuist heeft gevangen. Wilt u de vis gelijk ontdoen van zijn schubben? Ook dit is geen enkel probleem voor de Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool. Deze Camillus Multitool wordt geleverd inclusief een handige opbergcase, een led lampje, vuur starter, een signaalfluitje en levenslange garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

 • Tang
 • Draadkniptang
 • Geveerde schaar
 • Nagelvijl
 • Hout- en metaalvijl
 • Platte schroevendraaier
 • Kruiskopschroevendraaier
 • Vierkante schroevendraaier
 • 440 Stainless Steel lemmet
 • Zaag
 • Blikopener
 • Visschub verwijder tool
 • Vishaak verwijder tool
 • Signaalfluitje
 • Vuur starter
 • LED lampje

Specificaties:

Merk: Camillus

Model: Les Stroud Engage Survival Multitool

Aantal tools: 16

Totale lengte gesloten: 11cm

Totale lengte geopend: 16cm

Totale lengte lemmet: 5cm

Staalsoort: 440 Roestvrij Staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Nee

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: 55

Gewicht: 135 gram

Kleur: Zilver, zwart, lime

Materiaal handgreep: Kunststof, rubber

Meegeleverde accessoires: Opbergcase, losse vuur starter en een los signaalfluitje en led lampje in één

Garantie op materiaal- en fabricagefouten: Levenslang

Extra informatie

Camillus Les Stroud Engage Survival Multitool Graveren

Wanneer u op zoek bent naar een gepersonaliseerd en persoonlijk geschenk voor een van uw dierbaren of een van uw zakelijke relaties, dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure met een naam, tekst, datum of zelfs een logo! Voor de positie van de gravure heeft u in de meeste gevallen de keuze uit twee verschillende posities, namelijk op het lemmet (het mes) of op de handgreep van de Multitool. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikelen en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep bepalen.

Multitool Graveren Graveerposities

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van uw eigen persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo/afbeelding als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw afbeelding of logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Laatst bekeken items